نحوه اخذ ویزا کانادا

کانادا یکی از معروف ترین کشورهایی است که اغلب هم وطنان ما به دنبال اخذ ویزا کانادا هستند. خوشبختانه انواع ویزا برای این کشور صادر می شود که شما بسته به هدف خود می توانید اقدام به گرفتن ویزا کانادا نمایید. در این مقاله شما را با مراحل و شرایط دریافت ویزا کانادا آشنا خواهیم کرد.

ویزا کانادا | فی بلیط
ویزا کانادا | فی بلیط

مزایای دریافت ویزا کانادا:

شاید این سوال برای شما مطرح شده است که علت استقبال روز افزون مردم برای مهاجرت و سفر به کانادا چیست. مهمترین مزایای گرفتن ویزا کانادا عبارتند از:

  • سفر به این کشور محدودیتی نداشته و کانادا از تمامی کشورهای جهان، مسافرین و مهاجران را پذیرا خواهد بود.
  • شما از زمانی که به کانادا وارد می شوید، تا 6 ماه بدون هیچ گونه مشکلی می توانید در آنجا اقامت داشته باشید.
  • جالب است بدانید که اگر تمایل داشتید که بیش از 6 ماه در کانادا اقامت داشته باشید، می توانید چند ساعتی از کشور خارج شده و مجددا وارد شوید.
  • شما در ازای هزینه ویزا کانادا می توانید به کشورهای دیگر همانند آمریکا و انگلستان هم وارد شوید.

دریافت ویزا تحصیلی کانادا:

با توجه به این که غالبا افراد برای تحصیل قصد دارند که کانادا سفر کنند، اولین سوالی که برای آن ها مطرح می شود این است که گرفتن ویزا کانادا چقدر طول می کشد. با توجه به این برای گرفتن ویزا باید مدارکی را به همراه داشته باشید، لذا مدت زمان اخذ ویزا کانادا بسته به زمان آماده شدن این مدارک دارد که عبارتند از:

  • گرفتن پذیرش از یک دانشگاه در کانادا
  • داشتن مدرک زبان
  • دریافت بورس تحصیلی از دانشگاه بسته به شرایط تحصیلی
  • ارسال معرفی نامه به سفارت کانادا
  • اخذ تاییدیه مصاحبه
  • پاسپورت معتبر
  • و….

قیمت ویزا مولتی کانادا:

ویزا مولتی کانادا در واقع همان ویزای توریستی است که تمامی خدمات ویزای توریستی را به متقاضی ارائه خواهد کرد با این تفاوت که شما به کمک ویزا مولتی کانادا می توانید تا زمانی که پاسپورت شما اعتبار دارد، بدون نیاز به تمدید ویزا، به کانادا سفر کرده و در هر بار سفر به مدت 6 ماه در آن جا اقامت داشته باشید. قیمت ویزا مولتی کانادا براساس قیمت ویزا معمولی و ویزا تضمینی تعیین می شود که توسط شرکتی که برای اخذ ویزا کانادا اقدام می کنید، به شما ابلاغ خواهد شد.

ویزای پناهندگی کانادا:

برخی از افراد به دلایل مختلف من جمله سیاسی، شرایط سخت زندگی و… تصمیم می گیرند که ویزای پناهندگی کانادا را دریافت نمایند. با توجه به این که جامعه بین المللی به سلامت روحی و رفاهی مردم دنیا اهمیت زیادی می دهد، لذا از عمل پناهندگی بسیار دفاع کرده و این عمل را ارزشمند می داند. برای اخذ ویزای پناهندگی کانادا یا باید درخواست پناهندگی را در خارج از این کشور داشت هباشید و یا این که زمانی که وارد شدید، درخواست خود را ارائه کنید. در زمانی که شما درخواست پناهندگی را داخل کانادا ارائه می کنید، ابتدا خواسته شما در آژانس خدمات مرزی دانشگاه بررسی می شود تا صلاحیت شما تایید گردد. شما باید مدارک کافی برای صلاحیت اخذ ویزای پناهندگی کانادا را داشته باشید. اما اگر پناهندگی شما از خارج از کانادا ارائه شود، برخی از نهادهای معتبر درخواست شما را به کانادا معرفی کرده و در صورت موافقت، می توانید به این کشور وارد شوید. کلیه هزینه ویزا کانادا بسته به مراحلی که انجام می شود، شرایط اقتصادی حاکم و… تعیین خواهد شد.

ویزای خود اشتغالی کانادا:

زمانی شما می توانید برای دریافت ویزای خود اشتغالی کانادا اقدام نمایید که از کلیه شرایط زیر بهره مند باشید که شامل:

  • سابقه کار مرتبط با نوع حرفه متقاضی
  • درخواست برای ماندن در خود اشتغالی در کانادا
  • توانایی فعالیت در یکی از رشته های تجاری خاص در کانادا

شما برای اخذ ویزای خود اشتغالی کانادا باید مدارکی را ارائه نمایید که ثابت شود می توانید کسب و کار و حرفه ای را در این کشور راه اندازی نموده و خودتان اداره کنید به گونه ای که منافع تجارت کشور هم در نظر گرفته شود.

ویزا مولتیپل کانادا:

ویزا مولتیپل کانادا به ویزای چندگانه گفته می شود که دو مزیت بسیار مهم دارد. اول این که این امکان برای شما فراهم می شود که چندبار بتوانید به کانادا سفر کنید و دوما محدودیت مرزی برای شما وجود نداشته و می توانید از هر مرزی به کانادا سفر کنید. در این مورد نیز هزینه ویزای کانادا بسته به هدف شما از تهیه ویزا، نوع شرکت انتخابی برای انجام امور دریافت ویزا و… متفاوت است.