نحوه اخذ ویزا چین

چین از جمله کشورهای آسیایی بوده که همه ساله افراد بسیاری از سراسر دنیا به این کشور سفر می‌کنند. برای اینکه بتوان به این کشور سفر کرد باید ویزای چین را داشت . این کشور به واسطه داشتن فرهنگ غنی و کهن خود و همچنین اقتصاد بسیار قوی و رو به رشدش به عنوان یکی از مهم‌ترین مقاصد گردشگری در دنیا مطرح می‌باشد. ما در این مطلب می‌خواهیم اطلاعات مورد نیاز در خصوص سفر به چین و دریافت ویزای چین ارزان را در اختیارتان قرار داده و نحوه دریافت ویزای چین برای ایرانیان را توضیح دهیم.

ویزا و شرایط ویزا چین :

در تعریف کلی برای ویزا می‌توان گفت که ویزا اجازه نامه ورود شما به کشوری است که قصد سفر به آن را دارید. در ویزا اطلاعاتی مانند زمان شروع و پایان سفر، نوع ویزای شما، مشخصات کلی شما و مدت زمان اعتبار ویزای شما قید شده است و شما ملزم هستید که با توجه به اطلاعات ثبت شده در ویزا عمل کرده و در زمان مقرر به کشور خودتان باز گردید. شما برای سفر به چین نیز نیاز به دریافت ویزای چین دارید. شرایط ویزا چین کمی پیچیده بوده و نیاز به دقت کافی دارد . در ادامه اطلاعات بیشتری در خصوص شرایط ویزا چین در اختیارتان قرار می‌دهیم.

ویزا چین | فی بلیط
ویزا چین | فی بلیط

انواع ویزای چین:

ویزای تجاری چین:

معمولاً تجار و بازرگانان برای سفر به چین نسبت به دریافت این نوع ویزا اقدام می‌کنند. مدت زمان اعتبار ویزای تجاری چین ۳۰ روز می‌باشد.

ویزای دانشجویی چین:

افرادی که قصد تحصیل در کشور چین را دارند نسبت به دریافت ویزای دانشجویی اقدام کرده و مدت زمان اعتبار این ویزا شش ماه تا یک سال می‌باشد.

ویزای توریستی شخصی:

افرادی که قصد سفر و گردشگری به کشور چین را دارند نسبت به دریافت ویزای توریستی اقدام می‌کنند. این ویزا برای مدت زمان دو هفته تا شش ماه صادر می‌شود.بیشترین درخواست ویزای چین برای ایرانیان توریستی می باشد .

ویزای توریستی گروهی:

با دریافت این نوع ویزا ۵ نفر امکان سفر به کشور چین را دارند و ورود و خروج نیز باید به صورت گروهی صورت بگیرد. اعتبار ویزای گروهی یک ماه بوده و شما می‌توانید برای مدت دو هفته در این کشور اقامت داشته باشید.

ویزا چین | فی بلیط
ویزا چین | فی بلیط

مدارک مورد نیاز برای گرفتن ویزای چین:

مدارک مورد نیازی که شما برای دریافت ویزای چین فوری به آن ها نیاز دارید شامل موارد زیر می باشد :

  • اصل پاسپورت که حداقل ۶ ماه از اعتبار آن باقی مانده باشد.
  • اصل شناسنامه.
  • ارائه دعوت نامه و یا گواهی رزرو هتل و بلیط هواپیما.
  • دو قطعه عکس ۴*۶ رنگی با زمینه سفید و تمام رخ.
  • تمکن مالی (اگر سفر شما به صورت انفرادی است برای هر نفر ۱۲ میلیون تومان موجودی و اگر سفرتان گروهی است برای هر نفر ۵ میلیون تومان باید موجودی ارائه شود.)
  • ارائه بیمه نامه مسافرتی.
ویزا چین | فی بلیط
ویزا چین | فی بلیط

مراحل اخذ ویزا چین فوری:

شما برای دریافت ویزای چین ابتدا باید فرم ویزا چین را پر کرده و از طریق ایمیل برای سفارت چین در ایران ارسال کنید. در فرم ویزا چین تمامی اطلاعات مربوط به شخصی که قصد سفر به چین را دارد مانند مشخصات کامل، هدف از سفر به چین و آدرس و شماره تلفن باید ذکر شود. بعد از ارسال مدارک به سفارت در صورتی که با درخواست ویزای شما موافقت شود در تاریخی که از سوی سفارت چین مشخص شده باید شخصاً برای مصاحبه به سفارت مراجعه کرده و تمامی مدارک را بدون هیچ نقصی به همراه داشته باشید. بعد از ارائه مدارک و انجام انگشت نگاری حدود دو هفته زمان لازم است تا به شما اعلام شود که با دریافت ویزا چین شما موافقت شده است یا خیر.

نکته مهمی که باید به آن توجه داشته باشید این است که قبل از ارائه مدارک به سفارت چین باید تمامی مدارک شما به زبان انگلیسی و یا چینی ترجمه شده باشد.

ویزا چین | فی بلیط
ویزا چین | فی بلیط

قیمت ویزای چین:

هزینه‌ای که شما برای دریافت ویزا چین فوری باید بپردازید با توجه به نوع سفر درخواست ویزای شما و مدت زمان اعتبار ویزای چین متفاوت می‌باشد. ویزا چین قیمت متفاوتی دارد برای نمونه:

  • هزینه ویزای گروهی حدود ۸۰ دلار
  • ویزای ۱۲ ماه اعتبار چند بار انفرادی حدود ۳۰۰ دلار
  • قیمت ویزای ۶ ماه اعتبار تک ورودی انفرادی ۱۰۰ دلار
  • هزینه ویزای ۶ ماه اعتبار دوبار ورودی انفرادی ۱۵۰ دلار
  • هزینه ویزای ۶ ماه اعتبار چند بار ورودی حدود ۲۰۰ دلار

قیمت ویزای چین که شما به سفارت این کشور پرداخته اید در صورت انصراف از سفر و یا تایید نشدن مدارک شما باز گردانده نخواهد شد .

نکاتی که در زمان دریافت ویزای چین باید به آن توجه داشت:

برای دریافت ویزای چین قیمت ویزا برای کودکان نیز مانند بزرگسالان محاسبه می‌شود.

تمامی مدارک خود را در طول سفر به همراه داشته باشید تا در زمان لزوم با مشکل مواجه نشوید.

مبالغی که برای دریافت ویزا چین پرداخت کرده‌اید در صورت انصراف شما از سفر باز گردانده نخواهد شد.

در صورتی که سفر شما به چین به صورت خانوادگی است هر کدام از اعضای خانواده باید فرم جداگانه پر کنند.

اگر می خواهید ویزای چین ارزان را با مناسب ترین قیمت دریافت کنید برای گرفتن ویزای چین از طریق آژانس های هواپیمایی اقدام کنید .

آدرس و اطلاعات سفارت چین:

آدرس سفارت چین در تهران: خیابان پاسداران، خیابان نارنجستان هفتم، پلاک ۳۲

تلفن: ۲۲۲۹۱۲۴۰- ۲۲۲۹۱۲۴۱

و ساعات کار سفارت چین در تهران روزهای فرد از ساعت ۸ تا ۱۲ و بعد از ظهرها نیز از ساعت ۱۲:۳۰ تا ۳۰:۱۶ می‌باشد.