نحوه اخذ ویزا امارات متحد عربی

روزانه ایرانیان زیادی به شهر دبی مسافرت می‌کنند. آیا دبی ویزا میخواهد؟ شهر دبی بخاطر تنوع مراکز خرید یکی از بهترین‌ شهرهای دنیا برای خرید، و بخاطر داشتن جاذبه‌های توریستی سالانه بسیاری از توریست‌های سراسر دنیا مخصوصا ایران را به خود جذب می‌کند. اخذ ویزا دبی احتیاجی به حضور مسافر در سفارت ندارد و تنها با دارا بودن اسکن پاسپورت دبی و عکس می‌توان برای گرفتن ویزای دبی اقدام کرد. لازم به ذکر است که شهر دبی ویزا میخواهد، یعنی هنگام سفر به این شهر همه‌ی افراد لازم به دریافت ویزای دبی می‌باشند البته در این مورد شهروندان برخی از کشور‌های اروپایی و برخی از شهروندان کشورهای حوزه خلیج فارس استثناء می‌باشند.

انواع ویزای دبی:

برحسب اینکه برای چه چیزی می‌خواهید به دبی بروید ویزای دبی متفاوت خواهد یود. انواع ویزای دبی عبارتند از: ویزای توریستی دبی، ویزای تحصیلی دبی، ویزای کار دبی، ویزای تجاری دبی و ویزای ترانسپورت دبی.

دریافت ویزا دبی از نوع توریستی بسیار راحت شده است، زیرا به دلیل دخالت نداشتن سفارت دیگر احتیاجی به مصاحبه و حضور شخص نمی‌باشد، و یکی از انواع اخذ ویزای دبی فوری محسوب می‌شود. انواع ویزای توریستی ۱۴ روزه، ا ماهه و ۳ماهه قابل دریافت می‌باشند. دریافت ویزا دبی از نوع ترانسپورت نوعی از ویزا می‌باشد که مدت آن ۱۴ روز است و غیر قابل تمدید می‌باشد، معمولا تورهای ۳ شب و ۴روز از این نوع ویزا می‌باشند. که این نوع هم اخذ ویزای دبی فوری محسوب می‌شود. دریافت ویزا دبی از نوع کار ویزایی است که معمولا توسط کفیل یا شرکتی که شما را استخدام کرده است صورت می‌گیرد. این نوع ویزا امکان اقامت ۳ ساله در دبی را برای شما فراهم می‌کند. لازم به ذکر است که این نوع ویزا برای ایرانیان مشکل می‌باشد و به محل کار و قدرت کفیل آن‌ها بستگی دارد.

دبی در طی سال‌های اخیر یکی از مکانهایی است که در زمینه تحصیل پیشرفت چشمگیری داشته است.
متقاضیانی که قصد ادامه تحصیل در دبی را دارند باید برای ادامه تحصیل خود برای اخذ ویزا دبی اقدام کنند، زیرا دبی ویزا میخواهد. می‌توان گفت دانشگاه‌های بسیاری در دبی از اعتبار جهانی برخوردار هستند، و اینکه افراد با اقامت در دوران تحصیل خود در دبی بعد از اتمام تحصیلی خود می‌توانند به کشورهای دیگری ازجمله انگلیس، کانادا و آمریکا برای ادامه تحصیل خود مهاجرت کنند.

ویزا امارات متحد عربی | فی بلیط
ویزا امارات متحد عربی | فی بلیط

شرایط ویزای دبی :

ویزای دبی از قاعده و قانون خاصی پیروی می‌کند، هنگام اخذ ویزای دبی باید یکسری نکات را رعایت کرد، در غیر اینصورت ممکن است پروسه اخذ ویزا طولانی  و حتی منجر به رد ویزا شود.

لازم به ذکر است که ویزای دبی برای افراد بالای ۶۰ سال سخت‌گیرهای خاص خود را دارد، پس این افراد به همراه نیاز دارند منظور از همراه اقوام درجه یک یعنی همسر، فرزند، خواهر و برادر می‌باشد. مدارک و نکات لازم برای گرفتن ویزای دبی به این صورت می‌باشد که اگر همراه فرزند پسر باشد، به صفحه اول پاسپورت هر دو نفر، اگر فرزند دختر همراه بود صفحه اول شناسنامه هر دو نفر، اگر خواهر یا برادر همراه بود صفحه اول پاسپورت دبی هر دو نفر و اگر همراه همسر بود صفحه اول و دوم شناسنامه هر دو نفر لازم باشد.

همچنین افراد زیر ۲۰ سال مثلا شرایط ویزای دبی برای دختر که زیر ۲۰ سال است این است که حتما همراه داشته باشد، که همراه باید اقوام درجه یک یعنی پدر، مادر، خواهر و برادر می‌باشد. مدارک و نکات لازم  برای گرفتن ویزای دبی به این صورت است که اگر پدر به عنوان همراه باشد، صفحه اول پاسپورت دبی هر دو نفر، اگر مادر به عنوان همراه باشد صفحه اول و دوم  شناسنامه متقاضی و صفحه اول و دوم شناسنامه مادر، اگر خواهر و یا برادر بالای ۲۰ سال  همراه باشد، صفحه اول پاسپورت دبی  هر دو نفر مورد نیاز می‌باشد.

چنانچه دختر زیر ۲۰ سال  باشد، شرایط ویزای دبی برای دختر به این صورت است که اگر به همراه همسر خود درخواست ویزا کند، صفحه اول و دوم شناسنامه هر دو نفر مورد نیاز می‌باشد. لازم به ذکر است چنانچه  افراد زیر ۲۰ سال و بالای ۶۰ سال بدون همراه درخواست ویزا کنند تنها در صورت قبول تمام مسئولیت ویزای درخواستی مانند  Reject و یا document  شدن از سوی آژانس می‌توانند دریافت ویزای دبی را بگیرند.

اخیرا  ویزای دبی برای افغانها مشکل شده است یعنی آسان نیست. در عین حال برخی از شرکت‌های مسافرتی خدمات تسهیل صدور ویزای دبی برای افغانها را فراهم می‌کنند، و چون برخی از شهروندان افغانستان بیش از یک گذرنامه دریافت کرده اند، صدور ویزا برای ایشان توسط امارات متحده عربی رد یا معلق شده است. لازم به ذکر است که امارات متحده عرب از جمله کشورهایی است که ویزای دبی برای افغانها را صادر می‌کند. از آنجا که هزینه ویزای دبی برای افغانها بین ۴۰تا ۱۰۰ دلار می‌باشد، افغان‌های زیادی برای گردشگری به دبی سفر می‌کنند.

نرخ ویزای دبی:

نرخ ویزای دبی برای اخذ ویزا دبی به این صورت می‌باشد که، هزینه ویزای دبی برای ویزای عادی ۲۶۰ درهم، ویزای نیمه فوری ۳۳۰ درهم، ویزای فوری ۳۶۰ درهم و ویزای یک ماهه ۳۹۰ درهم می‌باشد. بنابراین نرخ ویزای دبی از قبیل ویزا عادی، ویزای فوری و… با یکدیگر متفاوت می‌باشند.