نحوه اخذ ویزا گرجستان

شرایط و نحوه اخذ ویزا گرجستان

یکی از مقصد های اصلی گردشگران ایرانی به دلیل وجود جاذبه های گردشگری منحصر به فرد و زیبا و جشن ها و مراسم های فرهنگی که در این کشور برگزار می شود در سال های اخیر گرجستان می باشد. در چندین سال اخیر ایرانیان برای ورود به این کشور نیازی به اخذ ویزا نداشتند اما بعدها شرایط تغییر کرد و امروزه برای ورود به این کشور قطعاً به ویزا گرجستان نیاز خواهید داشت. در این مقاله قصد داریم تا شرایط اخذ ویزا گرجستان، مدارک مورد نیاز برای آن و نحوه دریافت ویزای الکترونیکی گرجستان را به طور خلاصه مورد بررسی قرار دهیم.

ویزا گرجستان | فی بلیط
ویزا گرجستان | فی بلیط

انواع ویزای گرجستان

از آنجا که افراد ممکن است با اهداف مختلف وارد کشور گرجستان شوند از این رو انواع مختلف ویزا گرجستان وجود دارد که با توجه به هدف خود از سفر به گرجستان باید برای دریافت ویزا گرجستان اقدام کنید. در این بخش از مقاله انواع ویزا گرجستان را معرفی کرده و همچنین شرایط اخذ ویزا گرجستان در انواع مختلف را بیان خواهیم کرد.

  • ویزا کاری گرجستان
  • ویزا تحصیلی گرجستان
  • ویزا توریستی گرجستان

شرایط ویزا گرجستان

شرایط اخذ ویزا گرجستان تا حد قابل توجهی به نوع آن وابسته خواهد بود از این رو در این مقاله شرایط مورد نیاز برای هر یک از انواع ویزای گرجستان را بیان خواهیم کرد.

شرایط اخذ ویزا کاری گرجستان

یکی از مهمترین شرایط اخذ ویزا کاری گرجستان دریافت دعوتنامه یا تقاضای کار از طرف یکی از شرکت های به ثبت رسیده در گرجستان می باشد. اداره اقامت گرجستان با توجه به نیاز شما و شرکت مورد نیاز ویزای گرجستان با اعتبار یک ساله را صادر می کند، پس از به پایان رسیدن اعتبار ویزا و در صورت صلاحدید اداره اقامت گرجستان این ویزا برای یک سال دیگر تمدید خواهد شد اما در برخی شرایط ممکن است بر اساس تشخیص اداره اقامت این ویزا برای شش ماه یا سه ماه صادر شود.

شرایط ویزا گرجستان (ویزا تحصیلی)

دریافت پذیرش تحصیلی از طرف یکی از دانشگاه ها یا آموزشگاه های معتبر در کشور گرجستان یکی از شرایط مورد نیاز دریافت این نوع ویزا گرجستان می باشد. بر اساس معرفی نامه آموزشگاه مورد نظر در گرجستان اداره اقامت برای فرد ویزا گرجستان با اعتبار یک ساله را صادر می کند. پس از اتمام اعتبار ویزا ممکن است اداره اقامت این نوع ویزا را برای یک سال دیگر تمدید کند.

ویزا گرجستان | فی بلیط
ویزا گرجستان | فی بلیط

شرایط اخذ ویزا گرجستان (ویزا توریستی)

برای دریافت این نوع ویزا گرجستان نیز شما باید قبل از دریافت ویزا هتلی برای خود در این کشور رزرو کنید و هزینه آن را به صورت جداگانه پرداخت نمایید.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای گرجستان

پس از اینکه تصمیم قطعی خود مبنی بر سفر به گرجستان با اهداف مختلف را گرفتید و شرایط مورد نیاز را فراهم کردید بهتر است به فکر جمع آوری و ارائه مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزا گرجستان باشید. از این رو در این بخش از مقاله برای کمک هرچند کوچک به شما مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزا را به شما معرفی خواهیم نمود.

  • ارائه اصل پاسپورت که دارای حداقل 6 ماه اعتبار باشد.
  • ارائه 2 قطعه عکس
  • در سفر به گرجستان با هدف گردشگری قطعاً باید از قبل هتل خود را رزرو کنید.
  • ارائه بلیت رفت و برگشت به گرجستان شما به سفارت گرجستان اعلام کنید که چه زمانی قصد بازگشت به خاک ایران را دارید.
  • یکی دیگر از مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزا گرجستان ارائه بیمه نامه مسافرتی می باشد.

ویزای الکترونیکی گرجستان

برای دریافت ویزای گرجستان دو نوع روش وجود دارد. یک روش مراجعه به سفارت این کشور ارائه مدارک مورد نیاز و سپس دریافت ویزای این کشور می باشد و روش دوم دریافت ویزا گرجستان از طریق اینترنت می باشد که به آن ویزای الکترونیکی نیز گفته می شود. دولت گرجستان برای اینکه ورود گردشگران به این کشور به آسانی انجام شود صدور ویزای گرجستان به صورت الکترونیکی و از طریق اینترنت را نیز امکان پذیر ساخته است. شما می توانید با ثبت نام در این وب سایت و اسکن نمودن و سپس ارسال مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزا گرجستان بدون نیاز به سفارت این کشور پس از یک روز ویزای خود را دریافت نمایید و از آن پرینت بگیرید و سپس هنگام ورود خود به این کشور آن را به همراه پاسپورت به افسر مربوطه ارائه دهید.

ویزای گرجستان در فرودگاه

دولت گرجستان یک روش دیگر برای سفر به این کشور و دریافت ویزا گرجستان برای ایرانیان ارائه نموده است و آن اخذ ویزای گرجستان در فرودگاه می باشد. شما می توانید با دریافت بلیت سفر به این کشور وارد خاک گرجستان شوید و در فرودگاه به ازای پرداخت 35 دلار ویزا گرجستان را دریافت نمایید.