نحوه اخذ ویزا هند

نحوه اخذ ویزا هند چگونه است؟

ویزا هند از الزامات سفر به این کشور پهناور است. همه اتباع خارجی که به هر دلیلی وارد هند می‌شوند باید اسناد معتبر بین‌المللی، در قالب یک گذرنامه ملی با یک ویزای معتبر داشته باشند. هند کشوری است که به کشور هفتادودوملت معروف است. تقریباً از تمام ادیان موجود در دنیا، در این کشور می‌توانید بیابید. هندوستان، کشور رنگ‌ها و فرهنگ‌هاست.

تمام متقاضیان اخذ ویزا هند، می‌توانند درخواست ویزا را به‌صورت آنلاین یا ویزای فرودگاهی هند و یا از طریق مرکز صدور ویزای هند، سفارت هند در تهران یا کنسولگری‌های هند دریافت کنند. ویزای هند برای ایرانیان می‌تواند با موضوع ویزای توریستی، ویزای کنفرانس، ویزای تجاری، ویزای دانشجویی، ویزای تحقیقاتی باشد که هرکدام دارای شرایط خاص خود می‌باشد.

ویزا هند | فی بلیط
ویزا هند | فی بلیط

روند درخواست ویزا:

روند درخواست ویزا برای هر کشوری با کشور دیگر متفاوت است. هر کشور در موردپذیرش درخواست ویزا، قواعد خاص خود را دارد. به‌طورمعمول، متقاضی باید برای دریافت ویزا مراحل زیر را به کار ببرد:

مرحله 1: نوع ویزا را برای درخواست خود انتخاب کند.

مرحله 2: واجد شرایط بودن خود را بررسی کنید.

مرحله 3: فرم درخواست آنلاین را دانلود نموده و تمام اطلاعات موردنیاز را وارد کنید.

مرحله 4: برای مصاحبه ویزا همراه با تمام مدارک موردنیاز در سفارت انتخاب‌شده حضور به هم رسانید.

فرم درخواست ویزا به‌صورت آنلاین و آفلاین در دسترس است. در صورت انتخاب فرایند دستی، شما باید فرم درخواست را دانلود کنید و آن را به کنسولگری مربوط به یک کشور ارسال کنید.

همانند سایر روش‌های درخواست ویزا که توسط کشورهای مختلف نگهداری می‌شود، هزینه‌های مربوط به درخواست ویزا از کشور به کشور متفاوت است.

ویزا هند برای اتباع خارجی با موضوع تجارت و کار:

ویزای هند برای ایرانیان و اتباع خارجی، جهت کار، شرایط زیر را می‌طلبد:

اتباع خارجی که به‌عنوان مشاور در قرارداد به هند می‌آیند، برای شرکت‌های هندی هزینه‌های ثابت را پرداخت می‌کنند (این ممکن است در قالب حقوق ماهانه باشد).

هنرمندان خارجی برای اجرای برنامه‌های منظم در طول مدت قرارداد کاری که توسط هتل‌ها، باشگاه‌ها و سایر سازمان‌ها انجام می‌شود، شرکت می‌کنند.

اتباع خارجی که به هند می‌آیند تا به‌عنوان مربیان تیم‌های ملی / دولتی یا باشگاه‌های ورزشی شناخته شوند.

ورزشکاران خارجی که قراردادی برای یک دوره مشخص توسط باشگاه‌ها / سازمان‌های هند ارائه می‌دهند.

مشمولان غیرانتفاعی خارجی که به هند می‌آیند برای ارائه علوم و فنون مهندسی، پزشکی، حسابداری، حقوقی و یا دیگر خدمات، به‌عنوان مشاوران مستقل، ارائه چنین خدماتی را تحت قانون مجاز می‌دانند.

معلمان زبان یا مترجمان زبان خارجی.

سرآشپزهای متخصص خارجی.

اتباع خارجی برای ارائه خدمات فنی، خدمات انتقال دانش فنی و خدماتی که شرکت هندی هزینه یا حق امتیاز را به شرکت خارجی پرداخت می‌کند، به‌عنوان مأموریت.

ویزا هند | فی بلیط
ویزا هند | فی بلیط

مدارک موردنیاز برای اخذ ویزا هند، با موضوع تجارت:

اخذ ویزا هند برای ایرانیان، درصورتی‌که قصد تجارت و کار داشته باشند، عبارت است از:

فرم ویزای هند، پاسپورت با شش قطعه عکس، معرفی‌نامه شرکت ایرانی و دعوت‌نامه شرکت هندی، بلیت رفت‌وبرگشت که حدود ده روز کاری طول می‌کشد.

ویزا هند برای اتباع خارجی با موضوع توریستی:

اعتبار ویزای هند برای ایرانیان جهت سفر توریستی، سه ماه است و توریست‌ها می‌توانند بیست‌ونه روز در هند بمانند.

مدارک موردنیاز برای اخذ ویزا هند، برای توریست:

فرم ویزای هند، پاسپورت، کپی شناسنامه، عکس که مدت‌زمان صدور این ویزا نیز ده روز کاری است.

ویزا هند برای اتباع خارجی با موضوع تحقیقاتی:

اعتبار ویزا هند برای ایرانیان جهت سفر تحقیقاتی، سه سال است.

مدارک موردنیاز برای اخذ ویزا هند، برای محقق:

مدرک پذیرش و نامه وابستگی از یکی از دانشگاه‌های هندوستان، پاسپورت و عکس، ویزا هند با موضوع تحقیقات و برنامه تنظیم‌شده سفر، شرح پایان‌نامه و شناسنامه. مدت‌زمان صدور این ویزا یک ماه است.

ویزا هند برای اتباع خارجی با موضوع دانشجویی:

این ویزا برای کالج‌های زبان و مدارک فوق‌لیسانس و لیسانس صادر می‌شود. دانشجویان دکترا می‌توانند با اخذ ویزای اکس، برای خانواده خود، با آن‌ها به این کشور سفر کنند.

مدارک موردنیاز برای اخذ ویزا هند، برای دانشجو:

نامه پذیرش دانشگاه هندی، پاسپورت، عکس و شناسنامه، آخرین مدرک تحصیلی که به تائید سفارت رسیده باشد، فرم ویزای دانشجویی هند، تعهدنامه مالی یکی از بستگان که محضری شده باشد، افتتاح حساب بانکی در هندوستان. زمان صدور این ویزا ده روز کاری است.

ویزا هند برای اتباع خارجی با موضوع کنفرانس:

این ویزا جهت شرکت در کنفرانس‌های برپاشده در هند است.

مدارک موردنیاز برای اخذ ویزا هند، برای کنفرانس:

فرم ویزای هند، دعوت‌نامه از سازمانی که کنفرانس برگزار می‌کند، پاسپورت، عکس، شناسنامه، معرفی‌نامه از شرکت یا سازمان ایرانی. مدت‌زمان صدور این ویزا، هفت روز کاری است.