نحوه اخذ ویزا صربستان

صربستان از کشورهای فوق العاده قاره اروپا است پایتخت صربستان شهر توریستی بلگراد می باشد نمی توان یک مذهب را برای مردم صربستان نام برد.برای سالیان متمادی  دین‌های ارتدوکس و کاتولیک و پس از آن اسلام در این کشور نفوذ داشته‌اند. واحد پول این کشور دینار صربستان می باشد. این کشور پر از کوهستان های مرتفع، دشت ها و جنگل های وسیع و بکر است و مقصد بسیاری از علاقه مندان به اسکی در فصل های زمستان می باشد.

ویزا صربستان | فی بلیط
ویزا صربستان | فی بلیط
  • کشور صربستان بدون ویزا

صربستان نخستین کشور در قاره اروپا بود که ایرانیان برای ورود به آن نیاز به اخذ روادید را نداشتند در سال گذشته ویزای صربستان لغو شد و سفر به صربستان روادید نیاز نداشت اما در حال حاضر امکان ورود به صربستان بدون روادید برای ایرانیان وجود ندارد. از ۲۵ مهر ۱۳۹۷ تمامی مسافران ایرانی که قصد ورود به کشور صربستان را دارند، باید با ویزا وارد این کشور شوند.

  • آیا صربستان ویزا میخواهد

شما برای سفرتان به صربستان نیاز به اخذ ویزا دارید.دو نوع ویزا برای کشور صربستان تعریف شده است

ویزای کوتاه مدت

ویزای توریستی، مدت این نوع ویزا کوتاه است، برای اقامت به مدت ۹۰ روز در صربستان صادر می‌شود. ویزاهای کوتاه مدت معمولا برای اهداف گردشگری، ترانزیت فرودگاهی و تجاری صادر می‌شود.

ویزای بلند مدت

برای کار، تحصیل، تحقیقات و غیره این نوع ویزا را باید درخواست کنید. این نوع روادید برای ۹۰ تا ۱۸۰ روز اقامت صادر می گردد.

مدارک مورد نیاز ویزای صربستان

پاسپورت معتبر (اعتبار پاسپورت از زمان پایان اعتبار ویزا باید ۹۰ روز باشد)

عکس  با سایز ۳٫۵ در ۴٫۵

فرم تکمیل شده درخواست ویزا

دعوت‌نامه

بلیط برگشت

مدارک تمکن مالی (باید ثابت شود هزینه‌های سفر و اقامت در صربستان را دارید)

بیمه مسافرتی

هزینه روادید

اگر قصد سفر به صربستان را دارید باید حداقل یک هفته قبل سفرتان وقت ملاقات گرفته باشید تا مدارک خود را تحویل دهید

وقت سفارت صربستان به صورت تلفنی داده میشود .

در تماس تلفنی برای اخذ زمان ملاقات اطلاعات زید از شما خواسته می شود

نام و نام خانوادگی

نوع خدمات درخواستی

شماره تلفن همراه شخص و آدرس ایمیل

تاریخ و زمان دریافتی از سفارت نزدیکترین زمان می باشد و به هیچ عنوان قابل تغییر نیست.

سفارت صربستان در تهران، شهرک غرب، خ فلامک شمالی، کوچه چهارم، ساختمان شماره ۳ واقع شده است.

  • هزینه ویزای صربستان

برای اطلاع از هزینه روادید و سایر خدمات کنسولی سفارت صربستان به صفحه هزینه‌های خدمات کنسولی این سفارت مراجعه کنید.

مونته نگرو

مونته نگرو در اروپای شرقی قرار گرفته و تا قبل از سال ۲۰۰۶ میلادی بخشی از پادشاهی صربستان به شمار می آمد و بعد از آن در سال ۲۰۰۶ میلادی اعلام استقلال کرد. با این که این کشور واقع شده در اروپای شرقی، توریست های زیاد از سراسر جهان دارد و اروپاییان آن را بهشت می نامند اما مونته نگرو مقصد شناخته شده ای برای گردشگران ایرانی نیست. با اینکه این کشور سواحل دیدنی، چشم اندازهای طبیعی بی نظیر و تنوع غذایی بالایی را دارد که می تواند مقصد گردشگری مناسبی باشد.

ویزا صربستان | فی بلیط
ویزا صربستان | فی بلیط

هرچند مونته نگرو نیز مثل صربستان قوانین سختی را برای ایرانیان در نظر نگرفته اما باید دانست گرفتن ویزای صربستان و مونته نگرو تفاوت های دارد. سخت ترین قسمت اخذ ویزای مونته نگرو این است که سفارت خانه این کشور در تهران وجود ندارد و شما باید برای اخذ ویزا به کشور ترکیه  یا صربستان مراجعه نمایید.

البته قبل از حضور در ترکیه این مدارک را برای سفارت ایمیل کنید

گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار پس از پایان سفر

یک عکس رنگی ۴.۵×۳.۵ با پس زمینه سفید

رزرو هتل یا ارائه دعوت نامه

دعوتنامه (از سوی یک فرد مقیم مونته نگرو یا سازمان یا دعوت به یک کنفرانس علمی)

تمکن مالی

رزرو بلیط رفت و برگشت هوایی

بیمه مسافرتی

سفارت کشور مونته نگرو در کشور ترکیه

Ankara, B Cayhane Sokak 41/3, Gazi Osman Pasa  آدرس :   ۰۶۷۰۰

هزینه ویزای مونته نگرو

هزینه صدور ویزای مونته نگرو ۳۵ دلار است.

مدت زمان صدور ویزا ۲ تا ۳ هفته کاری خواهد بود.

در این مقاله با کشور صربستان و مونته نگرو آشنا شدیم و دانستیم که بدون ویزا امکان سفر به این کشورها وجود ندارد. علاوه بر این مروری داشتیم بر نحوه اخذ ویزا و مدارک لازم برای اخذ ویزای هر دو کشور صربستان و مونته نگرو .