نحوه اخذ ویزا ترکیه

ترکیه یکی از کشورهای زیبا در دو قاره آسیا و اروپا است که هر ساله افراد زیادی از سراسر دنیا این کشور را برای اقامت، تحصیل و یا کار انتخاب می کنند. شرایط گرفتن ویزا ترکیه یکی از مهم ترین مسائلی است که قبل از انجام هر اقدامی باید با آن آشنا شوید.در ادامه اطلاعات کاملی راجع به اخذ ویزا ترکیه برای افغان ها، ویزا ترکیه برای ایرانیان، قیمت ویزای توریستی ترکیه و قانون جدید ویزا ترکیه در اختیار شما عزیزان قرار می دهیم.

ویزا ترکیه | فی بلیط
ویزا ترکیه | فی بلیط

انواع ویزا ترکیه:

برای سفر به این این کشور می توانید ویزای توریستی ترکیه، ویزای کاری یا ویزای تحصیلی، ویزا از طریق سرمایه گذاری و یا ازدواج بگیرید.برای دریافت ویزای کاری ترکیه باید در ابتدا به نمایندگی های مجاز ترکیه در کشور خود مراجعه کرده و مدارک لازم را تهیه و به آن ها تحویل دهید.این مدارک به وزارت کار و امور اجتماعی ترکیه فرستاده شده و در صورت پذیرش توسط وزارت خانه ویزای شغلی برای شما صادر می شود و به مدت 90 روز فرصت دارید روادید خود را دریافت کنید.برای ویزای تحصیلی نیز بعد از پذیرش و ثبت نام در دانشگاه مورد نظرتان، باید مدارک لازم را به نمایندگی کشور ترکیه در کشور خود ببرید تا ویزای تحصیلی برای شما صادر شود.معمولا مدت اعتبار ویزای تحصیلی و کاری یک ساله است که بعد از اتمام مدت آن می توانید آن را تمدید کنید.

قانون جدید ویزا ترکیه:

ترکیه یکی از کشورهای پر تردد بین قاره های مختلف است که هر ساله افراد زیادی به خصوص ایرانیان برای سفر های کوتاه یا اقامت های کاری و تحصیلی آن را انتخاب می کنند.اما اخیرا قانون جدید ویزا ترکیه، شرایط دریافت ویزا ترکیه و حضور در این کشور را را سخت کرده است.این شرایط به صورت زیر عنوان شده است:

افرادی که قصد دریافت ویزای توریستی ترکیه و اقامت چند ماهه در این کشور را دارند باید اعتبار پاسپورت آن ها بیش از 6 ماه باشد در صورت عدم رعایت این قانون به محض ورود به کشور ترکیه، 325 لیر معادل 487 هزار تومان جریمه می شوید.در صورتی که مدت اعتبار پاسپورت نیز کم تر از دو ماه باشد ویزا ترکیه باطل شده و به کشور مبدا دیپورت می شوید.

برای دریافت ویزا ترکیه یک ساله باید پاسپورت شما حداقل 18 ماه و برای ویزای 2 ساله باید 28 ماه اعتبار داشته باشد.

اداره مهاجرت ترکیه و دولت این کشور خود را ذی حق می داند که حتی بعد از تائید ویزا و ثبت اقامت افراد، در صورت بروز هرگونه مشکل ویزا ترکیه را باطل، افراد را جریمه و دی پورت کند.

ویزا ترکیه | فی بلیط
ویزا ترکیه | فی بلیط

 ویزا ترکیه برای افغان ها:

فرم درخواست ویزا ترکیه برای افغان ها را به راحتی می توانید از سایت رسمی اداره مهاجرت کشور ترکیه دریافت کنید.دو فرم آنلاین برای شما ارسال می شود که در ظرف کم تر از 5 دقیقه می توانید آن ها را پر کنید.در مرحله اول باید اطلاعات شخصی مانند نام، آدرس، ایمیل، تاریخ ورود، اطلاعات گذرنامه و سایر اطلاعات فرم را پر کنید.با انتخاب نوع پرداخت می توانید زمان بررسی به درخواست خود را تغییر دهید.در پردازش استاندارد(Standard processing) با پرداخت 80.70 دلار فرم شما طی یک روز کاری بررسی خواهد شد.برای پردازش سریع(Rush processing) می توانید 100.70 دلار پرداخت کرده تا فرم درخواست ویزا ترکیه در دو ساعت بررسی شود.اگر هم برای دریافت ویزا عجله دارید با انتخاب گزینه فوق سریع(processing Super Rush)  می توانید با پرداخت 120.70 دلار تنها بعد از 15 دقیقه نتیجه بررسی فرم خود را دریافت کنید.این اسناد به مدت 180 روز اعتبار داشته و به افغان ها اجازه می دهد به مدت 30 روز در ترکیه حضور داشته باشند.مدت این اقامت برای اتباع آمریکایی، انگلستان و یا هلند 90 روز است.مرحله دوم بازنگری سریع و پرداخت است که مساله بسیار مهم تر نسبت به مرحله اول است.زیرا بعد از پردازش نرم افزار امکان تغییر و اصلاح اطلاعات برای شما وجود ندارد.برای اطمینان از صحت تکمیل فرم ها می توانید به شرکت های مختلف در زمینه دریافت ویزا ترکیه و سایر کشورها مراجعه کنید.

برای دریافت ویزای توریستی ترکیه برای افغان ها نیز شرایط خاصی مورد نیاز است از جمله :فرم درخواست روادید، بیمه سلامت برای مدت اقامت در ترکیه، بلیط هواپیما، رزرو هتل، ارائه صورت حساب بانکی که به ازای هر روز اقامت در ترکیه باید حداقل 50 دلار داشته باشد، گذرنامه معتبر حداقل به مدت 6 ماه، وثیقه معتبر جهت ضمانت برگشت.برای دریافت ویزای توریستی ترکیه نیز می توانید از شرکت های معتبر راهنمای دریافت ویزا و اقامت مشورت بگیرید.

 قیمت ویزای توریستی ترکیه:

قیمت ویزای توریستی ترکیه با توجه به کشور مبدا متفاوت است.برای مثال ویزای توریستی ترکیه از کشور مکزیک رایگان بوده اما برای کشور قطر حدود 30 دلار است.اما ویزای توریستی ترکیه برای اتباع ایرانی رایگان است و می توانند به مدت 90 روز در ترکیه حضور داشته باشند.البته باید توجه داشته باشید که در مدت حضور خود با ویزای توریستی ترکیه نمی توانید به انجام معاملات، تحصیل و یا خرید و فروش ملک بپردازید و اگر بیش از 90 روز در ترکیه بمانید جریمه شده و از کشور دی پورت می شوید.